Despre Noi


POLITICA  PRIVIND  CALITATEA

Societatea noastră este pregătită să răspundă cerintelor de calitate ale pietei româneşti, la standarde înalte, asigurând calitatea conform normelor internationale. Pentru a transpune în realitate proiecte de calitate, avem mereu în vedere scăderea la minim a erorilor. De asemenea, societatea noastră răspunde oricăror solicitări şi se adaptează acestora. În politica sa, societatea, urmăreşte utilizarea resurselor în modul cel mai avantajos clientilor săi, pentru a răspunde concurentei de pe piată cu multă putere şi profesionalism.

Societatea promite clientilor executii de proiecte la cele mai înalte standarde de calitate, asigurând astfel serviciile unei echipe profesioniste, fortă de muncă puternică şi calificată. Permanent se asigură conditii optime pentru desfăşurarea activitătii fără a afecta mediul înconjurător.

MISIUNEA NOASTRĂ

Societatea Turcoaz Trading SRL îşi propune ca în următorii ani să dobândească cele mai performante competente privind coordonarea şi executia unor lucrări de constructii civile şi industriale. Proiectele la care ne angajăm vor fi finalizate în timpul cel mai scurt şi in conditiile cele mai avantajoase clientilor. Asigurăm lucrări de înaltă calitate, executate cu măiestrie asemenea unor lucrări de artă.
Obiectivele urmărite în următorii doi ani sunt:

1.Dezvoltarea şi diversificarea de relaţii de colaborare cu cât mai mulţi parteneri atât din ţară cât şi din străinătate;
2.Mărirea cotei de piată prin deschiderea mai multor puncte de lucru;
3.Instruirea personalului pentru atingerea calitătii muncii şi serviciilor;
4.Asigurarea de servicii excelente clientilor;
5. Promovarea unei afaceri profitabile şi durabile ce se suprapune nevoilor.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea noastră este aceea de a deveni liderul importatorilor de panouri compozite de aluminiu, oferind o gamă largă de produse  (PRIMEBOND, Naturalbond şi Asbond)  de cea mai înaltă calitate la cele mai mici preturi de pe piata.

VALORILE DE BAZĂ

  • Cunoştinte temeinice în domeniu şi formare profesională.
  • Mod de lucru performant bazat pe intentia de succes.
  • Preocuparea de a executa lucrări de înaltă calitate.
  • Preocuparea de a face concurentă pietei prin politica de preturi promovate.
  • Preocupare pentru cercetare.
  • Pretuirea personalului cu care se lucrează şi respectarea clientilor.